Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le voleur de paratonnerres

Le voleur de paratonnerres

12/02/2022 | Flixfilm

Le voleur de paratonnerres på Netflix

Produktionsår: 1946
Genre: Animation, Short
Instruktion: Paul Grimault
Skuespillere: N/A
Spilletid: 10 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Til to politibetjentes store forbavselse stjæler en mystisk tyv lynafledere fra hustage ved at narre vagthundene, som beskytter dem.

Le voleur de paratonnerres havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le voleur de paratonnerres på YouTube.Se Le voleur de paratonnerres på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le voleur de paratonnerres ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le voleur de paratonnerres stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le voleur de paratonnerres, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le voleur de paratonnerres er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar