Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Léa and I

Léa and I

02/08/2019 | Flixfilm

Léa and I på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Bedstevennerne Léa og Camille udforsker begrebet healing på en rejse til Latinamerika i deres søgen efter en behandling for en dødelig sygdom.

Léa and I havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Léa and I på YouTube.Se Léa and I på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Léa and I ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Léa and I stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Léa and I, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Léa and I er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar