Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lea – Something About Me

Lea – Something About Me

29/04/2021 | Flixfilm

Se Lea – Something About Me på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Ivan Fíla
Skuespillere: Lenka Vlasáková, Christian Redl, Hanna Schygulla, Miroslav Donutil
Spilletid: 100 min
Land: Czech Republic, Germany, France
Sprog: Slovak
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En kvinde hjælper politiet, så hun kan komme væk fra sin mafiafamilie og give sin datter et bedre liv. Inspireret af den sande historie om Lea Garofalo.

Lea – Something About Me havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lea – Something About Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lea – Something About Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lea – Something About Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lea – Something About Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lea – Something About Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar