Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lead Me Home

Lead Me Home

30/11/2021 | Flixfilm

Lead Me Home på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short, Documentary
Instruktion: Pedro Kos, Jon Shenk
Skuespillere: N/A
Spilletid: 39 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Bevægende beretninger om hjemløshed på den amerikanske vestkyst danner rammen for dette filmportræt af en voksende humanitær krise.

Lead Me Home havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lead Me Home på YouTube.Se Lead Me Home på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lead Me Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lead Me Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lead Me Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lead Me Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar