Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » League of Gods

League of Gods

01/08/2018 | Flixfilm

Se League of Gods på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Fantasy
Instruktør: Koan Hui
Skuespillere: Jet Li, Bingbing Fan, Zhang Wen, Xiaoming Huang
Spilletid: 109 min
Land: Hong Kong
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: En magtsyg konge er besat af en dæmon og fortryllet af en magisk troldkvinde og starter en krig mod lysets kræfter i sin kamp for at erobre verden.


Se League of Gods på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLeague of Gods havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om League of Gods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til League of Gods herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til League of Gods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at League of Gods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar