Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » League of Legends Origins

League of Legends Origins

16/10/2019 | Flixfilm

League of Legends Origins på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Leslie Iwerks
Skuespillere: Nick Allen, Imane 'Pokimane' Anys, David Banks
Spilletid: 77 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Eksperter i spillet Riot Games, samt dets fans og skabere, fortæller om gamingvirksomhedens vej fra gratis demo til global e-sportsgigant.

League of Legends Origins havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til League of Legends Origins på YouTube.Se League of Legends Origins på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om League of Legends Origins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at League of Legends Origins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame League of Legends Origins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til League of Legends Origins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar