Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lean on Pete

Lean on Pete

01/10/2020 | Flixfilm

Se Lean on Pete på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Andrew Haigh
Skuespillere: Charlie Plummer, Amy Seimetz, Travis Fimmel, Steve Buscemi
Spilletid: 121 min
Land: UK
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da en teenager redder en gammel hest fra at blive slagtet, fører deres bånd dem på en rejse på tværs af landet fyldt med kærestesorger, eventyr og udholdenhed.

Lean on Pete havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lean on Pete på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lean on Pete ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lean on Pete stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lean on Pete, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lean on Pete er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar