Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Leap Year

Leap Year

01/01/2021 | Flixfilm

Leap Year på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Anand Tucker
Skuespillere: Amy Adams, Matthew Goode, Adam Scott
Spilletid: 100 min
Land: United States, Ireland
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Anna vælger at fri til sin kæreste den 29. februar, men efter at have mødt en charmerende krovært, må hun tage sin oprindelige plan op til revision.Se Leap Year på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Leap Year (I kærlighed og modgang) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Leap Year på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Leap Year (I kærlighed og modgang) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leap Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Leap Year, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Leap Year (I kærlighed og modgang) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar