Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Leap Year

Leap Year

31/05/2019

Se Leap Year på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Anand Tucker
Skuespillere: Amy Adams, Matthew Goode, Adam Scott, John Lithgow
Spilletid: 100 min
Land: USA, Ireland
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Anna vælger at fri til sin kæreste den 29. februar, men efter at have mødt en charmerende krovært, må hun tage sin oprindelige plan op til revision.


Se Leap Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Leap Year (I kærlighed og modgang) havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Leap Year (I kærlighed og modgang) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Leap Year herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Leap Year (I kærlighed og modgang) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leap Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar