Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Learning Songs by Little Baby Bum

Learning Songs by Little Baby Bum

01/01/2020 | Flixfilm

Se Learning Songs by Little Baby Bum på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Family, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: María Esnoz
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Enkle sange og farverige animationer lærer de mindste om begreber som dyr, køretøjer, tal, farver og meget mere.


Se Learning Songs by Little Baby Bum på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Learning Songs by Little Baby Bum (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Learning Songs by Little Baby Bum (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Learning Songs by Little Baby Bum:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Learning Songs by Little Baby Bum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Learning Songs by Little Baby Bum (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar