Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Learning Songs by Little Baby Bum

Learning Songs by Little Baby Bum

01/01/2020 | Flixfilm

Learning Songs by Little Baby Bum på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Family, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chloe Marsden, María Esnoz, Aaron Marsden
Spilletid: 30 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Handling: Enkle sange og farverige animationer lærer de mindste om begreber som dyr, køretøjer, tal, farver og meget mere.

Learning Songs by Little Baby Bum (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Learning Songs by Little Baby Bum på YouTube.Se Learning Songs by Little Baby Bum på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Learning Songs by Little Baby Bum (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Learning Songs by Little Baby Bum (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Learning Songs by Little Baby Bum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Learning Songs by Little Baby Bum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar