Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Learning Time with Timmy

Learning Time with Timmy

15/05/2020 | Flixfilm

Learning Time with Timmy på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Saskia Portway, Kate Harbour
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Farverige figurer og edutaining-aktiviteter gør det sjovt at lære engelsk med denne serie, der henvender sig til unge.

Learning Time with Timmy (Lær med Timmy) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Learning Time with Timmy på YouTube.Se Learning Time with Timmy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Learning Time with Timmy (Lær med Timmy) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Learning Time with Timmy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Learning Time with Timmy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Learning Time with Timmy (Lær med Timmy) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar