Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Learning Time with Timmy

Learning Time with Timmy

15/05/2020 | Flixfilm

Se Learning Time with Timmy på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate Harbour
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Farverige figurer og edutaining-aktiviteter gør det sjovt at lære engelsk med denne serie, der henvender sig til unge.


Se Learning Time with Timmy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Learning Time with Timmy (Lær med Timmy) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Learning Time with Timmy (Lær med Timmy) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Learning Time with Timmy:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Learning Time with Timmy (Lær med Timmy) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Learning Time with Timmy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar