Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Leatherface er tilbage i ‘Texas Chainsaw Massacre’

Leatherface er tilbage i ‘Texas Chainsaw Massacre’

01/02/2022 | Flixfilm

leatherface Texas Chainsaw Massacre

Efter at have teaset fortsættelsen til ‘Motorsavsmassakren’ de seneste par måneder, kan Netflix nu løfte sløret for trailer til ‘Texas Chainsaw Massacre’, der er en direkte fortsættelse til den originale og ikoniske ‘The Texas Chain Saw Massacre’ fra 1974.

Se trailer til filmen, som lander på Netflix den 18. februar.

Som det ses i traileren er Leatherface tilbage efter næsten 50 års skjul og begynder at terrorisere en gruppe idealistiske unge venner, der ved et uheld forstyrrer hans omhyggeligt afskærmede verden i en fjerntliggende by i Texas.

Men deres tur forvandles hurtigt til et mareridt, da de generer den sindssyge seriemorder, hvis blodgennemblødte arv fortsætter med at hjemsøge områdets indbyggere – inklusive Sally Hardesty (Olwen Fouéré), den eneste overlevende fra hans berygtede massakre i 1973, der er opsat på at få hævn.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Artiklen fortsætter under annoncen

Gyserfilmen er instrueret af den prisvindende instruktør David Blue Garcia og på rollelisten ses blandt andet Elsie Fisher (‘Eighth Grade’), Sarah Yarkin (‘Happy Death Day 2U’), Jacob Latimore (‘The Maze Runner’) og Moe Dunford (‘Vikings’).

Se ‘Texas Chainsaw Massacre’ på Netflix Danmark fra den 18. februar.
Skriv kommentar