Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Leave No Trace

Leave No Trace

09/10/2020 | Flixfilm

Leave No Trace på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure, Drama
Instruktion: Debra Granik
Skuespillere: Thomasin McKenzie, Ben Foster, Jeffery Rifflard
Spilletid: 109 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En far og en datter, der bor meget isoleret, bliver rystet i deres grundvold – og i forholdet til hinanden – da myndighederne flytter dem tilbage til samfundet.

Leave No Trace havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Leave No Trace på YouTube.Se Leave No Trace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Leave No Trace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leave No Trace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Leave No Trace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Leave No Trace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar