Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Leave

12/05/2023 | Flixfilm

Leave på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Alex Herron
Skuespillere: Alicia von Rittberg, Herman Tømmeraas, Stig R. Amdam
Spilletid: 106 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Tyve år efter at være blevet efterladt på en kirkegård – svøbt i et tæppe med sataniske symboler – drager Hunter ud på en uhyggelig rejse for at finde sine rødder.Se Leave på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Leave havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Leave på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Leave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Leave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Leave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar