Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Leaves of Grass

Leaves of Grass

01/12/2013 | Flixfilm

Se Leaves of Grass på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Tim Blake Nelson
Skuespillere: Edward Norton, Lucy DeVito, Kent Jude Bernard, Amelia Campbell
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Edward Norton spiller ikke én men to hovedroller i denne uimodståelige og skæve film om to tvillingebrødre, der er så forskellige som nat og dag.


Se Leaves of Grass på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLeaves of Grass havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Leaves of Grass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Leaves of Grass herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Leaves of Grass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leaves of Grass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar