Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Leaves of Grass

Leaves of Grass

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Leaves of Grass på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Tim Blake Nelson
Skuespillere: Edward Norton, Lucy DeVito, Kent Jude Bernard, Amelia Campbell
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Edward Norton spiller ikke én men to hovedroller i denne uimodståelige og skæve film om to tvillingebrødre, der er så forskellige som nat og dag.


Se Leaves of Grass på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Leaves of Grass havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Leaves of Grass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Leaves of Grass herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Leaves of Grass er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leaves of Grass stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar