Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Leaving Africa

Leaving Africa

08/05/2022 | Flixfilm

Leaving Africa på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Drama
Instruktion: Iiris Härmä
Skuespillere: Riitta Kujala, Catherine Othieno, Daizy Kimbowa
Spilletid: 84 min
Land: Finland
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: To kvinder reflekterer over deres venskab og arbejde med seksualoplysning og kønsligestilling i Uganda, mens den ene gør klar til at rejse hjem til Finland.Se Leaving Africa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Leaving Africa havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Leaving Africa på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Leaving Africa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leaving Africa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Leaving Africa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Leaving Africa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar