Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’écume des jours

L’écume des jours

22/01/2022 | Flixfilm

L’écume des jours på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Handling: To par har hver deres usædvanlige problemer: En kvinde opdager, at hun har en åkande i lungerne, og en mand er vanvittigt besat af forfatteren "Jean-Sol Partre".

L’écume des jours havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’écume des jours på YouTube.Se L’écume des jours på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om L’écume des jours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’écume des jours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’écume des jours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’écume des jours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar