Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Led Zeppelin: The Song Remains the Same

Led Zeppelin: The Song Remains the Same

15/10/2018 | Flixfilm

Led Zeppelin: The Song Remains the Same på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Rocklegenderne Led Zeppelin indtager scenen på Madison Square Garden i denne vilde koncert fra 1973, som indeholder deres største klassikere.Se Led Zeppelin: The Song Remains the Same på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Led Zeppelin: The Song Remains the Same havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Led Zeppelin: The Song Remains the Same på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Led Zeppelin: The Song Remains the Same ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Led Zeppelin: The Song Remains the Same stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Led Zeppelin: The Song Remains the Same, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Led Zeppelin: The Song Remains the Same er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar