Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ledsaget Udgang

Ledsaget Udgang

20/12/2014 | Flixfilm

Se Ledsaget Udgang på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: John får ledsaget udgang fra fængslet, så han kan være med til sin søns bryllup. Han planlægger at flygte, men intet går efter planen.


Se Ledsaget Udgang på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLedsaget Udgang havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ledsaget Udgang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ledsaget Udgang herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ledsaget Udgang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ledsaget Udgang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar