Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lee Su-geun: The Sense Coach

Lee Su-geun: The Sense Coach

09/07/2021 | Flixfilm

Se Lee Su-geun: The Sense Coach på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Soo Geun Lee
Spilletid: 45 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: N/A

Handling: Lee Su-geuns vej til koreansk comedy-berømmelse er gået hånd i hånd med hans forståelse af kropssprog. Nu er han klar til at lære fra sig.

Lee Su-geun: The Sense Coach havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lee Su-geun: The Sense Coach på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lee Su-geun: The Sense Coach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lee Su-geun: The Sense Coach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lee Su-geun: The Sense Coach, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lee Su-geun: The Sense Coach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar