Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Left Behind

Left Behind

01/09/2015 | Flixfilm

Se Left Behind på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama, Fantasy, Mystery, Thriller
Instruktør: Vic Armstrong
Skuespillere: Nicolas Cage, Chad Michael Murray, Cassi Thomson, Nicky Whelan
Spilletid: 110 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Beskrivelse: Da millionvis af mennesker på Jorden pludselig forsvinder, må en pilot, der er fanget i 10 kilometers højde, finde ud af, hvordan han redder passagererne.


Se Left Behind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLeft Behind havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Left Behind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Left Behind herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Left Behind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Left Behind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar