Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legally Blonde 2: Red, White & Blonde

Legally Blonde 2: Red, White & Blonde

01/10/2021 | Flixfilm

Legally Blonde 2: Red, White & Blonde på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy
Instruktion: Charles Herman-Wurmfeld
Skuespillere: Reese Witherspoon, Sally Field, Bob Newhart
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter at være blevet fyret i advokatfirmaet, fordi hun er imod dyreforsøg, tager den kække og ambitiøse advokat Elle Woods til Washington, D.C.

Legally Blonde 2: Red, White & Blonde havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Legally Blonde 2: Red, White & Blonde på YouTube.Se Legally Blonde 2: Red, White & Blonde på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Legally Blonde 2: Red, White & Blonde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legally Blonde 2: Red, White & Blonde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Legally Blonde 2: Red, White & Blonde, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Legally Blonde 2: Red, White & Blonde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar