Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legally Blonde

Legally Blonde

01/10/2021 | Flixfilm

Legally Blonde på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Robert Luketic
Skuespillere: Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Stræberen Elle vil vinde sin kæreste tilbage og beslutter sig for at blive indskrevet på hans juridiske fakultet – og ender med at brillere inden for juraen.

Legally Blonde havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Legally Blonde på YouTube.Se Legally Blonde på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Legally Blonde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legally Blonde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Legally Blonde, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Legally Blonde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar