Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legally Blondes

Legally Blondes

22/01/2014 | Flixfilm

Se Legally Blondes på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Savage Steve Holland
Skuespillere: Milly Rosso, Becky Rosso, Christopher Cousins, Brittany Curran
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: Elle Woods yngste kusiner flytter fra England til Californien og må forsvare sig, da skolegårdens ledere anklager pigerne for en forbrydelse, de ikke har begået.


Se Legally Blondes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLegally Blondes havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Legally Blondes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Legally Blondes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Legally Blondes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legally Blondes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar