Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legend of Enyo

Legend of Enyo

15/12/2014 | Flixfilm

Se Legend of Enyo på Netflix

Indspilningsår: 2009–2010
Genre: Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jamie Croft
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En 12-årig dreng far en nomadestamme ved navn Doodjie må droppe sin drøm om at blive jæger for at blive shaman og redde sit folk.


Se Legend of Enyo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLegend of Enyo havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Legend of Enyo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Legend of Enyo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Legend of Enyo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legend of Enyo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar