Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legend Quest: Happy Birthday to You!

Legend Quest: Happy Birthday to You!

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Legend Quest: Happy Birthday to You! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Vi håber, du får en legendarisk fødselsdag fyldt med gaver og kage – vi håber ikke, at der dukker en ubuden spøgelsesgæst op blandt dine gæster!


Se Legend Quest: Happy Birthday to You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Legend Quest: Happy Birthday to You! (Legenderne: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Legend Quest: Happy Birthday to You! (Legenderne: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Legend Quest: Happy Birthday to You! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Legend Quest: Happy Birthday to You! (Legenderne: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legend Quest: Happy Birthday to You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar