Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legend Quest: Masters of Myth

Legend Quest: Masters of Myth

05/10/2019 | Flixfilm

Legend Quest: Masters of Myth på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Johnny Rose, Annemarie Blanco, Paul Tei
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da sagnomspundne væsner kommer til live, er det op til Leo, Theodora, Don Andrés og Alebrije – de superhemmelige monsterjægere – at klare ærterne.Se Legend Quest: Masters of Myth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Legend Quest: Masters of Myth (Legenderne – Myternes mestre) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Legend Quest: Masters of Myth på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Legend Quest: Masters of Myth (Legenderne – Myternes mestre) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legend Quest: Masters of Myth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Legend Quest: Masters of Myth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Legend Quest: Masters of Myth (Legenderne – Myternes mestre) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar