Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legend Quest: Masters of Myth

Legend Quest: Masters of Myth

05/10/2019 | Flixfilm

Se Legend Quest: Masters of Myth på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Johnny Rose, Annemarie Blanco, Paul Tei, Oscar Cheda
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Da sagnomspundne væsner kommer til live, er det op til Leo, Theodora, Don Andrés og Alebrije – de superhemmelige monsterjægere – at klare ærterne.


Se Legend Quest: Masters of Myth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLegend Quest: Masters of Myth (Legenderne – Myternes mestre) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Legend Quest: Masters of Myth (Legenderne – Myternes mestre) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Legend Quest: Masters of Myth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Legend Quest: Masters of Myth (Legenderne – Myternes mestre) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legend Quest: Masters of Myth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar