Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legend Quest

Legend Quest

24/02/2017 | Flixfilm

Se Legend Quest på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Fantasy, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Johnny Rose, Annemarie Blanco, Oscar Cheda, Paul Tei
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish, English, Portuguese, French, Italian, German, Swedish, Norwegian, Finnish, Danish, Dutch, Mandarin, Vietnamese, Russian, Korean, Arabic, Turkish, Polish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Da onde kræfter truer hans landsby, bruger en teenager, som kan tale med spøgelser, sine talenter i en god sags tjeneste – en legende ad gangen.


Se Legend Quest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLegend Quest (Legenderne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Legend Quest (Legenderne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Legend Quest herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Legend Quest (Legenderne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legend Quest (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar