Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Legend

27/01/2016 | Flixfilm

Se Legend på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Brian Helgeland
Skuespillere: Paul Anderson, Tom Hardy, Christopher Eccleston, Joshua Hill
Spilletid: 132 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Jack lever i en fortryllet skov, indtil skæbnen fører ham i kamp mod en enhjørning. Hvis han taber, vil verden synke ned i et evigt mørke.

Legend havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Legend på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Legend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Legend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Legend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Legend

  1. David Engelby - kl. 12:24, 14-02-2016:

    Forkert info: Han kæmper ikke MOD en enhjørning, men FOR at redde den. Han kæmper mod dæmonen Darkness.

    Skriv kommentar