Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legends of the Fall

Legends of the Fall

15/08/2014 | Flixfilm

Se Legends of the Fall på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Drama, Romance, War, Western
Instruktør: Edward Zwick
Skuespillere: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn, Julia Ormond
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English, Cornish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Ludlow-klanen – far William og brødrene Alfred, Tristan og Sam – splittes, da Sam tager af sted for at kæmpe i 1. verdenskrig imod faderens ønske.


Se Legends of the Fall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLegends of the Fall havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Legends of the Fall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Legends of the Fall herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Legends of the Fall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legends of the Fall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar