Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legends of the Fall

Legends of the Fall

01/06/2021 | Flixfilm

Legends of the Fall på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Drama, Romance, War
Instruktion: Edward Zwick
Skuespillere: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English, Cornish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Ludlow-klanen – far William og brødrene Alfred, Tristan og Sam – splittes, da Sam tager af sted for at kæmpe i 1. verdenskrig imod faderens ønske.Se Legends of the Fall på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Legends of the Fall havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Legends of the Fall på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Legends of the Fall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legends of the Fall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Legends of the Fall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Legends of the Fall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar