Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legends of Tomorrow

Legends of Tomorrow

20/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Legends of Tomorrow på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brandon Routh, Caity Lotz, Amy Louise Pemberton, Dominic Purcell
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: En mystisk tidsrejsende fra fremtiden forener en usandsynlig gruppe af superhelte og skurke for at redde verden fra magtfulde onde kræfter.


Se Legends of Tomorrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Legends of Tomorrow (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Legends of Tomorrow (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Legends of Tomorrow herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Legends of Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legends of Tomorrow (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar