Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legends of Tomorrow

Legends of Tomorrow

20/01/2020 | Flixfilm

Se Legends of Tomorrow på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Caity Lotz, Amy Louise Pemberton, Dominic Purcell, Brandon Routh
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En mystisk tidsrejsende fra fremtiden forener en usandsynlig gruppe af superhelte og skurke for at redde verden fra magtfulde onde kræfter.


Se Legends of Tomorrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Legends of Tomorrow (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Legends of Tomorrow (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Legends of Tomorrow:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Legends of Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legends of Tomorrow (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar