Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legends of Tomorrow

Legends of Tomorrow

19/10/2021 | Flixfilm

Se Legends of Tomorrow på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Caity Lotz, Amy Louise Pemberton, Dominic Purcell
Spilletid: 42 min
Land: United States
Sprog: English, Egyptian (Ancient), Russian, Latin, Arabic, Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En mystisk tidsrejsende fra fremtiden forener en usandsynlig gruppe af superhelte og skurke for at redde verden fra magtfulde onde kræfter.

Legends of Tomorrow (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Legends of Tomorrow på YouTube.Se Legends of Tomorrow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Legends of Tomorrow (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legends of Tomorrow (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Legends of Tomorrow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Legends of Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar