Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Legends of Valhalla: Thor

Legends of Valhalla: Thor

05/12/2015 | Flixfilm

Se Legends of Valhalla: Thor på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Thor, der er en selvsikker teenager med et magisk våben, går sammen med en håndfuld guder om at bekæmpe en ond dronning og hendes hær af kæmper.


Se Legends of Valhalla: Thor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLegends of Valhalla: Thor havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Legends of Valhalla: Thor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Legends of Valhalla: Thor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Legends of Valhalla: Thor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legends of Valhalla: Thor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar