Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Légion Saute Sur Kolwezi

Légion Saute Sur Kolwezi

15/03/2022 | Flixfilm

Légion Saute Sur Kolwezi på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1978 forbereder en fransk officer i hæren sig på at forlade sin post i Zaire, da bevæbnede krigere stormer minebyen og holder 3.000 civile som gidsler.

Légion Saute Sur Kolwezi havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Légion Saute Sur Kolwezi på YouTube.Se Légion Saute Sur Kolwezi på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Légion Saute Sur Kolwezi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Légion Saute Sur Kolwezi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Légion Saute Sur Kolwezi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Légion Saute Sur Kolwezi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar