Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Legion

30/03/2020 | Flixfilm

Se Legion på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Fantasy, History, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Scott Stewart
Skuespillere: Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En broget flok dommedagsoverlevere bor på en forladt rasteplads og havde aldrig forestillet sig, at den gravide kvinde blandt dem skulle have Messias i maven.


Se Legion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLegion havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Legion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Legion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Legion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar