Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Legiony

07/05/2021 | Flixfilm

Legiony på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: Dariusz Gajewski
Skuespillere: Sebastian Fabijanski, Bartosz Gelner, Wiktoria Wolanska
Spilletid: 140 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Mens en polsk milits kæmper for uafhængighed fra det russiske styre i 1910'erne, sætter en forelskelse loyaliteten på prøve. Inspireret af virkelige hændelser.

Legiony havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Legiony på YouTube.Se Legiony på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Legiony ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Legiony stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Legiony, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Legiony er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar