Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Batman: The Movie

LEGO Batman: The Movie

06/12/2013 | Ingen kommentarer

Se LEGO Batman: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Sci-Fi
Instruktør: Jon Burton
Skuespillere: Clancy Brown, Troy Baker, Christopher Corey Smith, Charlie Schlatter
Spilletid: 71 min
Land: USA, UK, Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Lex Luthor er misundelig på Bruce Waynes udnævnelse til Årets mand og stiller op til præsidentvalget, hvor han og Jokeren skaber en politik baseret på frygt.


Se LEGO Batman: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO Batman: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Batman: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Batman: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Batman: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Batman: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar