Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Batman: The Movie

LEGO Batman: The Movie

06/12/2013 | Ingen kommentarer

Se LEGO Batman: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Sci-Fi
Instruktør: Jon Burton
Skuespillere: Clancy Brown, Troy Baker, Christopher Corey Smith, Charlie Schlatter
Spilletid: 71 min
Land: USA, UK, Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Lex Luthor er misundelig på Bruce Waynes udnævnelse til Årets mand og stiller op til præsidentvalget, hvor han og Jokeren skaber en politik baseret på frygt.


Se LEGO Batman: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO Batman: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Batman: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Batman: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Batman: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Batman: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar