Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Bionicle: The Journey to One

LEGO Bionicle: The Journey to One

29/07/2016 | Flixfilm

Se LEGO Bionicle: The Journey to One på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: William Jordan, Nolan Balzer, Paolo Bryant, Jacqui Fox
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Seks legendariske helte befinder sig pludselig på en episk mission, hvor de skal tæmme naturens kræfter for at bekæmpe onde magter.


Se LEGO Bionicle: The Journey to One på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO Bionicle: The Journey to One havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Bionicle: The Journey to One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Bionicle: The Journey to One herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Bionicle: The Journey to One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Bionicle: The Journey to One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar