Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: City 2017

LEGO: City 2017

20/11/2020 | Flixfilm

LEGO: City 2017 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Små bitte figurer. Kæmpestor spænding. LEGO: City-verdenen bliver levende med politijagter, eventyr i junglen og meget mere.

LEGO: City 2017 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO: City 2017 på YouTube.Se LEGO: City 2017 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO: City 2017 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: City 2017 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO: City 2017, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO: City 2017 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar