Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO City 2018

LEGO City 2018

19/11/2020 | Flixfilm

Se LEGO City 2018 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Biljagter, rallyer med monster trucks og højtflyvende helikopterture skaber kaos i denne skrupskøre og vilde by.Se LEGO City 2018 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO City 2018 (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO City 2018 (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til LEGO City 2018:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO City 2018 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO City 2018 (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar