Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO City 2018

LEGO City 2018

19/11/2020 | Flixfilm

LEGO City 2018 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Biljagter, rallyer med monster trucks og højtflyvende helikopterture skaber kaos i denne skrupskøre og vilde by.

LEGO City 2018 (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO City 2018 på YouTube.Se LEGO City 2018 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO City 2018 (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO City 2018 (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO City 2018, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO City 2018 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar