Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: CITY Adventures

LEGO: CITY Adventures

16/04/2022 | Flixfilm

LEGO: CITY Adventures på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Joe Zieja, Misty Lee, Daniel Mk Cohen
Spilletid: 22 min
Land: United States, France, Denmark, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I en hektisk by fyldt med sjov, venskab og skøre unoder arbejder en excentrisk gruppe bestående af politifolk og brandmænd hårdt for at bevare freden og idyllen.

LEGO: CITY Adventures (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO: CITY Adventures på YouTube.Se LEGO: CITY Adventures på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om LEGO: CITY Adventures (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: CITY Adventures (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO: CITY Adventures, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO: CITY Adventures er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar