Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO City Where Ravens Crow

LEGO City Where Ravens Crow

01/11/2020 | Flixfilm

LEGO City Where Ravens Crow på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da bandelederen stjæler en værdifuld rubin, må luftpolitiet og brandvæsnet samarbejde om at finde den − og stoppe bandelederen én gang for alle!

LEGO City Where Ravens Crow havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO City Where Ravens Crow på YouTube.



Se LEGO City Where Ravens Crow på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om LEGO City Where Ravens Crow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO City Where Ravens Crow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO City Where Ravens Crow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO City Where Ravens Crow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar