Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO City

LEGO City

17/08/2015 | Flixfilm

LEGO City på Netflix

Produktionsår: 2011–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 14 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.3

Handling: De gode Lego-fyre bruger både, brandbiler og raketter og meget andet, når de jagter banditter og løser problemer i bl.a. guldminer, det ydre rum, byens gader og parker.

LEGO City havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO City på YouTube.Se LEGO City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar