Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO DC: Batman: Family Matters

LEGO DC: Batman: Family Matters

01/09/2020 | Flixfilm

Se LEGO DC: Batman: Family Matters på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Action, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Matt Peters
Skuespillere: Troy Baker, Steve Blum, Zach Callison, Cam Clarke
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Under sin virkelige identitet sælger Batman sin koncern for at få mere tid til at bekæmpe kriminalitet, men salget medfører uventede problemer for Gotham City.


Se LEGO DC: Batman: Family Matters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO DC: Batman: Family Matters havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO DC: Batman: Family Matters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til LEGO DC: Batman: Family Matters:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO DC: Batman: Family Matters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO DC: Batman: Family Matters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar