Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO DC: Batman: Family Matters

LEGO DC: Batman: Family Matters

01/09/2020 | Flixfilm

LEGO DC: Batman: Family Matters på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktion: Matt Peters
Skuespillere: Troy Baker, Steve Blum, Zach Callison
Spilletid: 72 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Under sin virkelige identitet sælger Batman sin koncern for at få mere tid til at bekæmpe kriminalitet, men salget medfører uventede problemer for Gotham City.Se LEGO DC: Batman: Family Matters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

LEGO DC: Batman: Family Matters havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO DC: Batman: Family Matters på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om LEGO DC: Batman: Family Matters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO DC: Batman: Family Matters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO DC: Batman: Family Matters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO DC: Batman: Family Matters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar