Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered

LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered

01/12/2015 | Flixfilm

Se LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Rick Morales
Skuespillere: Dee Bradley Baker, Troy Baker, John DiMaggio, Grey Griffin
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da Superman og de andre superhelte fra Justice League begynder at forsvinde, er det op til Batman at finde ud af, hvad der foregår og redde situationen.


Se LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar