Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered

LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered

01/12/2015 | Flixfilm

LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: Rick Morales
Skuespillere: Dee Bradley Baker, Troy Baker, John DiMaggio
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da Superman og de andre superhelte fra Justice League begynder at forsvinde, er det op til Batman at finde ud af, hvad der foregår og redde situationen.

LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered på YouTube.Se LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar