Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Elsa Garagarza
Skuespillere: Yvette Nicole Brown, Greg Cipes, Romi Dames, John DiMaggio
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Da en ny skole i nærheden rekrutterer deres venner til ondskabsfulde missioner, må teenageheltinderne gå sammen for at afværge planen og besejre en superskurk.


Se LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore