Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

01/01/2019 | Flixfilm

Se LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Elsa Garagarza
Skuespillere: Yvette Nicole Brown, Greg Cipes, Romi Dames, John DiMaggio
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Da en ny skole i nærheden rekrutterer deres venner til ondskabsfulde missioner, må teenageheltinderne gå sammen for at afværge planen og besejre en superskurk.


Se LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar