Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO DC Super Heroes: The Flash

LEGO DC Super Heroes: The Flash

13/08/2018 | Flixfilm

Se LEGO DC Super Heroes: The Flash på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Jokeren er ivrig efter at renovere Metropolis, og Justice League er opsatte på at stoppe ham. Men først skal Lynet bryde ud af et tidsloop og kæmpe mod en ny fjende.


Se LEGO DC Super Heroes: The Flash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO DC Super Heroes: The Flash havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO DC Super Heroes: The Flash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO DC Super Heroes: The Flash herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO DC Super Heroes: The Flash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO DC Super Heroes: The Flash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar