Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO DC Super Heroes: The Flash

LEGO DC Super Heroes: The Flash

13/08/2018 | Flixfilm

Se LEGO DC Super Heroes: The Flash på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Jokeren er ivrig efter at renovere Metropolis, og Justice League er opsatte på at stoppe ham. Men først skal Lynet bryde ud af et tidsloop og kæmpe mod en ny fjende.

LEGO DC Super Heroes: The Flash havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se LEGO DC Super Heroes: The Flash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO DC Super Heroes: The Flash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO DC Super Heroes: The Flash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO DC Super Heroes: The Flash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO DC Super Heroes: The Flash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar