Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO DC Super Heroes: The Flash

LEGO DC Super Heroes: The Flash

13/08/2018 | Ingen kommentarer

Se LEGO DC Super Heroes: The Flash på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Jokeren er ivrig efter at renovere Metropolis, og Justice League er opsatte på at stoppe ham. Men først skal Lynet bryde ud af et tidsloop og kæmpe mod en ny fjende.


Se LEGO DC Super Heroes: The Flash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO DC Super Heroes: The Flash havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO DC Super Heroes: The Flash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO DC Super Heroes: The Flash herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO DC Super Heroes: The Flash er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO DC Super Heroes: The Flash stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar