Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: Elves

LEGO: Elves

05/02/2019 | Flixfilm

LEGO: Elves på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Animation, Adventure, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Heather Doerksen, Ashleigh Ball, Racquel Belmonte
Spilletid: 30 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Emily Jones er en helt almindelig pige, lige bortset fra hendes magiske amulet, der transporterer hende til en ny verden, hvor fire alfer har brug for hendes hjælp.

LEGO: Elves (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO: Elves på YouTube.Se LEGO: Elves på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om LEGO: Elves (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: Elves (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO: Elves, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO: Elves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar