Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: Elves

LEGO: Elves

05/02/2019 | Ingen kommentarer

Se LEGO: Elves på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Adventure, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball, Racquel Belmonte, Heather Doerksen, Erin Mathews
Spilletid: 30 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Emily Jones er en helt almindelig pige, lige bortset fra hendes magiske amulet, der transporterer hende til en ny verden, hvor fire alfer har brug for hendes hjælp.


Se LEGO: Elves på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO: Elves (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO: Elves (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO: Elves herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO: Elves er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: Elves (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar