Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: Elves

LEGO: Elves

05/02/2019 | Flixfilm

Se LEGO: Elves på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Adventure, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball, Racquel Belmonte, Heather Doerksen, Erin Mathews
Spilletid: 30 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Emily Jones er en helt almindelig pige, lige bortset fra hendes magiske amulet, der transporterer hende til en ny verden, hvor fire alfer har brug for hendes hjælp.


Se LEGO: Elves på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO: Elves (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO: Elves (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO: Elves herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO: Elves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: Elves (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar