Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Elves: Secrets of Elvendale

LEGO Elves: Secrets of Elvendale

01/09/2017 | Flixfilm

Se LEGO Elves: Secrets of Elvendale på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball, Erin Mathews, Kyle Rideout, Riley Murdock
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Bevæbnet med en kraftfuld amulet får en teenagevogter til opgave at beskytte sin lillesøster – og hele Elvendale. Baseret på den populære webserie.


Se LEGO Elves: Secrets of Elvendale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO Elves: Secrets of Elvendale (LEGO Elves: Elvendales hemmeligheder) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Elves: Secrets of Elvendale (LEGO Elves: Elvendales hemmeligheder) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Elves: Secrets of Elvendale herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Elves: Secrets of Elvendale (LEGO Elves: Elvendales hemmeligheder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Elves: Secrets of Elvendale (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar