Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: Elves

LEGO: Elves

01/11/2015 | Flixfilm

Se LEGO: Elves på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Animation, Adventure, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball, Racquel Belmonte, Heather Doerksen
Spilletid: 30 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En genert pige, der sørger over tabet af sin bedstemor, bliver væk i et magisk rige. Her får hun fire alfer til at hjælpe sig med at komme tilbage.

LEGO: Elves havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se LEGO: Elves på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO: Elves ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: Elves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO: Elves, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO: Elves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar