Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lego Friends: Girls on a Mission

Lego Friends: Girls on a Mission

18/01/2020 | Flixfilm

Se Lego Friends: Girls on a Mission på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alex Cartañá, Jasmine St. Clair, Amaya Harrow, Kira Buckland
Spilletid: 11 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Fem veninder sætter deres samarbejde, opfindsomhed og mod på en prøve, når de kæmper for at beskytte Heartlake City mod nogle onde mennesker.


Se Lego Friends: Girls on a Mission på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lego Friends: Girls on a Mission (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Lego Friends: Girls on a Mission (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lego Friends: Girls on a Mission herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lego Friends: Girls on a Mission er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lego Friends: Girls on a Mission (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar