Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lego Friends: Girls on a Mission

Lego Friends: Girls on a Mission

18/01/2020 | Flixfilm

Se Lego Friends: Girls on a Mission på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jasmine Ashanti, Amaya Harrow, Alex Cartañá, Kira Buckland
Spilletid: 11 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Fem veninder sætter deres samarbejde, opfindsomhed og mod på en prøve, når de kæmper for at beskytte Heartlake City mod nogle onde mennesker.

Lego Friends: Girls on a Mission (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lego Friends: Girls on a Mission på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lego Friends: Girls on a Mission (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lego Friends: Girls on a Mission (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lego Friends: Girls on a Mission, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lego Friends: Girls on a Mission er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar