Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lego Friends: Girls on a Mission

Lego Friends: Girls on a Mission

17/04/2022 | Flixfilm

Lego Friends: Girls on a Mission på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jasmine Ashanti, Amaya Harrow, Alex Cartañá
Spilletid: 11 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Fem veninder sætter deres samarbejde, opfindsomhed og mod på en prøve, når de kæmper for at beskytte Heartlake City mod nogle onde mennesker.

Lego Friends: Girls on a Mission (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lego Friends: Girls on a Mission på YouTube.Se Lego Friends: Girls on a Mission på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lego Friends: Girls on a Mission (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lego Friends: Girls on a Mission (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lego Friends: Girls on a Mission, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lego Friends: Girls on a Mission er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar