Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: Friends: Happy Birthday to You!

LEGO: Friends: Happy Birthday to You!

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Se LEGO: Friends: Happy Birthday to You! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Hurra! Slænget er her for at fejre din store dag. Og deres legesyge dyrevenner vil sørge for, at det bliver en fest, du aldrig glemmer!


Se LEGO: Friends: Happy Birthday to You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO: Friends: Happy Birthday to You! (LEGO: Friends: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO: Friends: Happy Birthday to You! (LEGO: Friends: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO: Friends: Happy Birthday to You! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO: Friends: Happy Birthday to You! (LEGO: Friends: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: Friends: Happy Birthday to You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar